שלום,לוויתי סכום כסף של 144 אלף שח לעורך דין מסויים בתאריך ה-27.10.15.הסכם ההלוואה חדל מלהיות מכובד מצידו לאחר תקופה מסויימת (הפסיק להחזיר לי את ההלוואה).שאלתי היא לכמה זמן תקף הסכם ההלוואה והאם פג תוקפו?שאלה נוספת היא האם אותו עורך דין עבר עבירה אתית בניגוד לכללי לשכת עורכי הדין בזה שהחתים אותי על הסכם הלוואה ללא התערבות גורם שלישי(אותו עורך דין הינו בעל משרד לעורכי דין ומייצג את עצמו בהסכם ההלוואה שנחתם עימי.במילים אחרות,אותו עורך דין גם לווה ממני כסף וגם מייצג את עצמו בהסכם ההלוואה)
ברשותו של עו"ד בן שולמן- אני מבקש לתת כאן הארה מסויימת:
עצם ייצוגו העצמי של עורך דין בהסכם הלוואה שערך- אינה מהווה עבירה אתית בשום דבר ועניין. עם זאת- אי כיבוד הסכם הלוואה יכול שתתפרש בהחלט כהתנהגות שאינה הולמת את כבוד המקצוע - דבר המהווה עבירה אתית פאר אקסלנס.
מבלי לפגוע באמור לעיל- צודק עו"ד שולמן בייעצו לך לגשת לייעוץ פרטני- שכן ייתכן שהנסיבות הספציפיות תעלינה שהאיש עבר עבירות אתיות נוספות- עליהן אין אנו יכולים לעמוד כאן לאור הנתונים שהוצגו ולאור העובדה שהפורום אינו נותן ייעוץ ספציפי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר