אהלן,
נרשמתי לקורס שיווק דיגיטלי, החוזה לקורס הוא בעצם הסיליבוס של הקורס.
הייתה לי שיחה עם המרצה של הקורס שבה נסיתי לדבר על התנאים וההמשך שלי בקורס. בשיחה היה לצידי חבר שנרשם יחד איתי לקורס, והפגישה כולה הייתה מוקלטת. במהלך הפגישה המרצה אמרה:
"אני מוכנה להחזיר לכם את הכסף אם אתם מרגישים שאתם לא מקבלים את הערך עבור הקורס"
יום למחרת היא שלחה הודעה לחבר שהיא לא מעוניינת שהוא ימשיך בקורס ושהיא החזירה לו את כספו.
שלחתי לה מיד אחרי שאני מעוניין לקחת את ההצעה שלה מהפגישה יום לפני ולפרוש מהקורס ולקבל את כספי. משם יש שיחות וואטספ רבות שבהן היא מכחישה שהיא הבטיחה להחזיר החזר מלא ושהיא מוכנה להחזיר החזר חלקי של הכסף.
אני מרגיש ממש טיפש, כי לקחתי את מהשפט שלה בשיחה כהחזר מלא , במיוחד שהיא אמרה "הכסף" והחזירה לחבר שלי .
באמת אין בסילבוס שום דבר שמדבר על החזר כספי בפרישה.
אם אביא איתי את ההקלטה שלה אומרת את המשפט שצוטטתי יש לי סיכוי שזה יתפוס כהבטחה להחזר מלא בתביעה קטנה ?
תודה רבה מראש לעונים !!!!
צריך לשמוע מה היה בהקלטה. אם היא אומרת החזר מלא אז על פניו מגיע לך החזר מלא. אם היא אומרת החזר חלקי או רק החזר אז על פניו מדובר בהחזר בקיזוז השיעורים שהיו., אם כי ניתן לדרוש את ההחזר המלא ובית משפט יכריע במחלוקת. בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
העתקתי במדויק את מה שנשאר בהקשר להחזר הכספי:
"אני מוכנה להחזיר לכם את הכסף אם אתם מרגישים שאתם לא מקבלים את הערך עבור הקורס"
האם המילה "הכסף" לא מביעה כוונה לסכום המלא?
אני מבקש להדגיש שהפורום לא נותן ייעוץ משפטי ספציפי. עם זאת אומר שהשימוש בתיבה "הכסף" בהא הידיעה מלמדת לשונית על כל הכסף.
כפי שכתב עו"ד שולמן- ניתן לדרוש את כל ההחזר ולפנות לבית המשפט (כנראה בית המשפט לתביעות קטנות- בו אינך מיוצג על ידי עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר