שלום לכולם ...שכרתי עורך דין 6000 ש"ח על שני עברות 1000 שקלים על חגורה ו5000 יצוג על נהיגה ב...לפני שקיבלתי כתב אישום מחשש לבעיות בגלל שאין לי מושג בבית מישפט ומשטרה ..ובינתיים עברו 3 חודשים שילמתי כבר 3600 שקלים ועדיין לא קיבלתי כתב אישום על נהיגה ב... וייתכן שלא יגישו כתב אישום ...לגבי חגורה אין בעיה שילמתי 1000ש"ח, מה קורה עם 5000 ש"ח ששילמתי על נהיגה ב... שהוא צריך לייצג אותי , אם התיק ניסגר והוא לא עשה כלום בנידון הזה מה קורה עם הכסף שלי.. האם העורך דין חייב להחזיר לי את הכסף...מה האפשרויות שלי ...מה אני עושה המון כסף.. תודה רבה מראש .. מצפה לתשובה מהירה ויעילה...
בעיקרון- אין מקום לשלם עבור שירות שלא ניתן. עם זאת קשה שלא להביע פליאה על שכבר התקשרת עם עורך דין כשבכלל לא הוגש כנגדך כתב אישום...
צפה לאפשרות שעורך הדין יטען כי התייעצת אתו והכסף שולם בגין ייעוץ משפטי...
האם יש לך הסכם שכר טרחה- שמאפיין מה התחייבת לשלם ועבור מה?- הסכם כזה יכול לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
ראשית כל תודה לך על התשובה... שכרתי עורך דין לפני כתב אישום כי נבהלתי ..וחששתי לרשיון ... יש לי רק קבלה על התשלום שנתתי לו...אין הסכם שכר טרחה .. הוא אמר לי בפרוש 5000 על נהיגה ב...1000 על חגורה ....ואם הוא ירצה לומר שזה עבור יעוץ...האם זה נורמאלי בלישכת העורכי דין סכום כזה כזה בנושא כזה. מה ים גילוי נאות...או להיות פייר ...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר