שלום,
אני מייצגת את עצמי.
אני אמורה להגיש עיקרי טיעון בע"א(על זה שהצד שכנגד לא שילם עירבון) כאשר עליי להגיש את עיקרי הטיעון 7 ימים לפני מועד הדיון(14.10.18) והצד שכנגד צריך להגיש 14 ימים לפני מועד הדיון. השאלה שלי היא כזאת, כל עוד לא קיבלתי את עיקרי הטיעון מהצד שכנגד האם עליי לשלוח את עיקרי הטיעון שלי לביה"מש והן לצד שכנגד?
תודה רבה :)
תקנות סדר הדין האזרחי מחייבות צדדים לערעור להגיש לבית המשפט עקרי טיעון- ולטעון בעת הדיון במתאם לעיקרי הטיעון. התקנות לא קובעות סדר להגשה: מן הסתם סדר ההגשה נקבע בעניינך על ידי בית המשפט- ועל הצדדים לקיימו. בהתאם להוראת בית המשפט את אמורה להגיש את עיקרי הטיעון שלך שבוע אחרי הצד שכנגד. לפיכך, אם עבר הזמן להגשת עיקרי הטיעון על ידי הצד שכנגד- את יכולה לפנות בבקשה מתאימה לבית המשפט או להחליט להגיש את עיקרי הטיעון באופן עצמאי ולטעון שאין הצד שכנגד רשאי לטעון מאחר שלא הגיש עיקרי טיעון.
בכל מקרה- ייצוג עצמי אינו דבר מומלץ בבתי המשפט- הפולים לפי כללי פרוצדורה קשוחים. טוב היה אילו היית מיוצגת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר