זומני לשלושה דיונים על מנת לתת עדות. בשני הדיונים הראשונים לא הגיעו כל הנתבעים ולכן המשפט נדחה פעמיים. אני הגעתי לשלושת הדיונים. סך הכל אני אמור לקבל כ-1300 ש"ח עבור שכר העדות. בדיון השני התחייבה החברה שמייצגת אותי לשלם את שכר העדות שלי. יומיים לפני הם הדיון השלישי התקשרתי לבדוק מה קורה עם השכר והם טענו שהם לא שמו לב ולא יודעים מה הסיבה שלא העבירו לי את הכסף והם ביקשו ממני לחכות עוד כמה ימים לדיון השלישי ששם יוכרע כל התיק. אני ברוב טפשותי הסכמתי.
פסק הדין בתיק ניתן לפני שלושה וחצי חודשים. עדיין לא קיבלתי את הכסף. קיבלתי הבטחה שהכסף יועבר לחשבוני ב9.5.18 מה שלא קרה. היום צלצלתי לחברת עורכי דין והם אמרו לי לטפל בזה ישירות מול החברת ביטוח אם אני רוצה לזרז את התהליכים. שזה חוצפה בפני עצמה. כמו כן לאורך כל השנה של שלושת הדיונים הם לא נותנים לי תשובות קונקרטיות וכל פעם "מורחים" אותי בסיבה אחרת מדוע התשלום מתעכב.
האם מלבד בקשה להוצאה לפועל (שתיקח עוד הרבה זמן אני מאמין) יש לי עוד אפשרויות? האם יש לי עילה להתלונן ללשכת עורכי הדין?
הואל נא לדפדף.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר