שלום,
יש לי חשד מבוסס חלקית שחברה מסוימת הפרה צו עיקול שהוצאתי נגדה בהוצל"פ (היה אצלה כסף של אדם שיש לו חוב כלפיי ובמקום להעביר את הכסף עליי ע"פ צו עיקול המשיכה להעביר אותו לאותו אדם לכאורה). בשני תיקים הצהירה אותה חברה כי היא עובדת עם האדם שחייב לי כסף ובתיק אחד גם צירפה את ההסכם ביניהם. אני מעוניין לעיין בתיק זה ולקבל את המסמכים לרבות ההסכם בין הצדדים כדי שאוכל לזמן את החברה לחקירה בהוצל"פ. האם אפשרי? אודה להכוונה. כמו כן האם בבקשה לעיון עליי להסביר את כל הסיפור וכן להתבסס על פסיקה או שמא מדובר בבקשה שצריכה להיות מנומסת באופן לקוני ומצומצם? תודה
אם מדובר בתיק שאתה צד לו- הרי שתוכל לעיין במסמכים שהוגשו בתיק (פניה למזכירות יכולה להספיק).
אם מדובר בתיק שאינך צד לו- יהיה הדבר קשה מאד. במקרה זה עליך לפנות בבקשה מנומקת כדבעי (גם עובדתי וגם משפטית) ולקוות שתיענה. (אין כל ודאות שבקשתך תיענה)..
אםמדובר בתיקי הוצל"פ- העלה נא את שאלתך בפורום המתאים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
אם מדובר בתיק שאתה צד לו- הרי שתוכל לעיין במסמכים שהוגשו בתיק (פניה למזכירות יכולה להספיק).
אם מדובר בתיק שאינך צד לו- יהיה הדבר קשה מאד. במקרה זה עליך לפנות בבקשה מנומקת כדבעי (גם עובדתי וגם משפטית) ולקוות שתיענה. (אין כל ודאות שבקשתך תיענה)..
אםמדובר בתיקי הוצל"פ- העלה נא את שאלתך בפורום המתאים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר