חברה עו"ד משפטית,תבעה אותי ודי שכנעתי אותה שאני לא הנתבע "הנכון". לאחר עינוי דין לא קטן ,התובעת נמנעת להגיש כתב הגנה מתוקן מזה כחודשיים , למרות שנתבקשה עי בית המשפט. נראה לי שהיא חותרת לסגירת התיק לאחר חוסר מעש מצידה, ללא הוצאות. ואני מתלבט אם אני הנתבע כדאי להגיש בקשה למחיקה או/ו עם דרישה להחזר הוצאות על הטרטור . מה דעתכם/מקובל?
חל פה בלבול מסוים עם המושגים: תובעת אינה מגישה כתבי הגנה כי אם כתב תביעה ולעתים גם כתב תשובה. אם דובר על כך שיוגש כתב תביעה מתוקן ובית המשפט הורה לעשות כן (ואני מבין שכנראה כתב התביעה המתוקן לא אמור לכלול אותך- כי שכנעת את התובעת שאינך הנתבע הנכון)- והתובעת לא עשתה כן במועד בשבקע בית המשפט- כדאי לשקול להגיש כתב הגנה המבסס את היעדר היריבות בינך לבין התובעת תוך בקשה לדחות את התביעה נגדך עם פסיקת הוצאות לטובתך.
אני מדגיש- אין בתשובתי כדי להוות ייעוץ משפטי- כי אינני מכיר את הפרטים ואינני מייצג אותך. זוהי הצעה לשיקול דעת שלגביו כדאי להתייעץ עם עורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר