מה הדין כאשר כתב תביעה ראשון התקבל ע"י כל הנתבעים, כתב תביעה מתוקן התקבל רק ע"י חלקם, כאשר מי שלא הואיל לקבל את כתב התביעה המתוקן (מסומן באתר "נט המשפט" בינתיים בסטטוס של "נשלח"), קיבל לידיו החלטות שהתקבלו בתיק לאחר שבית המשפט שלח לאותו נתבע את כתב התביעה המתוקן.
האם אני יכול להסתמך על הנ"ל כדי להגיש בקשה למתן פסק דין בשל אי הגשת כתב הגנה (אנו עומדים שבועיים לפני מועד הדיון)?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
האם כוונתך שהנתבע חייב לקבל את כתב התביעה המתוקן למרות שקיבל את כתב התביעה הראשון והחלטות נוספות שהתקבלו רק לאחרונה?
כאשר מקבלים רשות לתקן כתב תביעה (או כל כתב טענות אחר) יש להמציאו לצד שכנגד כבראשונה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
ובכן, הרשמת נתנה פס"ד לטובתי לאחר בקשתי לקבלו מכיוון שלא הוגש כתב הגנה. יש 4 נתבעים, אך הרשמת ציינה "הנני מחייבת את הנתבעים לשלם לתובע".. וכול'. מה אני יכול להבין שהחלוקה כאן? האם אני יכול לשסות את ההוצאה לפועל באחד מהנתבעים ושיתחשבן עם השאר "בזמנו הפנוי"..?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר