התקשרו אלי מחברת קונים ונהנים, אמרו שלפי בקשה שלי לסגור מנוי אצלם אחרי שהייתי מנויה שנה חינם אני צריכה לשלם 6 תשלומים 499 שקל כל תשלום וביקשה כרטיס אשראי. הייתי מופתעת ונתתי פרטי כרטיס אשראי ורק אחר כך תוך שיחה עם נציגה הבנתי שאני לא יכולה להיות מנויה אצלם כי בחיים לא ביקשתי ולא הצטרפתי וחברת קונים ונהנים. אמרתי לנציגה שאני לא מנויה ולא מתכוונת לשלם. היא אמרה שאני כן מנויה וצריכה לשלם או 6 תשלומים של 499 שקל כל אחד או 12 תשלומים ושחברת הולכת לטובתי כדי לקצר מספר תשלומים ולסגור מנויה. אני התעקשתי שלא עשיתי מנוי ושלא רוצה לשלם ולא רוצה לקבל מהם שום מתנה. הנציגה אמרה שיעביר טענה שלי למנהל ושהוא יצור איתי קשר. עכשיו אני בדאגות האם חברת קונים ונהנים תתחיל לקחת ממני כסף כי בטעות נתתי להם מספר כרטיס אשראי ומה עלי לעשות?
כעקרון הייתי פונה מיד בדואר רשום ל"קונים ונהנים" ומודיע להם על ביטול המנוי. ככלל- חוק הגנת הצרכן מתיר חרטה על שיווק מרחוק של מוצרים ו/או שירותים בתוך 14 יום מהרכישה. יש להזדרז.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר