שלום!
ראשית אומר שאשמח לתשובה כמה שיותר מהר העניין דחוף לי.
רכשתי רכב מחברת ליסינג שמוכרת רכבים, בבדיקה היו ליקויים מסויימים כי זה רכב ישן וזה מן הסתם בכל מקרה וכאן מתחיל העניין נאמר לי ע"י מנהל החברה שממנה קניתי את הרכב עוד לפני הקניה שהם ישימו לי שמן (כי חסר שמן) . רכשתי את האוטו, אתמול הגעתי ואיש התפעול שלהם מילא לי שמן כמו שהובטח ,היום הלכתי לסדר את הליקויים שהחלטתי לתקן השארתי את האוטו במוסך פתאום אני מקבלת טלפון מהמוסך שאין פקק במכסה של השמן והכל השפריץ שם והכל מלוכלך ואף סכנה של ממש מה מסתבר שאיש התפעול ששם לי את השמן יום לפני (אתמול) פשוט לא סגר המקום שממלאים בו את השמן אני נהגתי ככה יממה שלמה , יכל לקרות משהו והחברה עכשיו לא לוקחת אחריות עם המנוע שיכל ללכת לי מה עם חס ושלום נזקי גוף.. פשוט מתנערים מה ניתן לעשות?
אודה לתשובה
יש לזכור שלאחר שהוכחו חובות הזהירות החלות על מי שהתרשל ואת דבר הרשלנות- יש להוכיח את הנזק שנגרם ואת הקשר הסיבתי בין הרשלנות לנזק.
אם המנוע לא הלך והנזק הוא צורך לנקות את השטח מה"שפריצים"- לא נראה לי שיש מקום לתבוע. כמובן, ניתן לפנות לחברת הליסינג, להעמיד אותם על חומרת המעשה ולדרוש מהם לפצות אותך נניח על אבדן זמן או משהו דומה ולקוות שיבואו לקראתך. אם הפניה אליהם היא בתרועות רמות על מנוע שיכול היה ללכת וכאלה- לא נראה לי שזה ייפול על אוזניים קשובות (זאת כבר תחושת בטן שלי: לא מקצועיות משפטית)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר