שלום רב,
לפני כשנה נתתי לתיקון מחשב נייד לטכנאי מחשבים אשר מוכר בתחום. לאחר כחודש הוא חזר אלי עם תשובה שהוא הצליח לתקן את המחשב והעלות הכוללות היתה כ2300 ש"ח (חשוב להגיד שהוא לא הוציא לי שום הצעת מחיר או שאל אותי אם לתקן את המחשב או לא), למרות שזה לא היה משתלם בכלל החלטתי לשלם לטכנאי ולקבל את מחשבי חזרה.
לאחר כארבעה חודשים המחשב קרס עוד פעם בשל אותה בעיה, הבאתי את המחשב חזרה לטכנאי והוא משך אותי במשך כמה חודשיים נוספים כאשר הוא לא מוצא פיתרון לבעיה.
כעת התקשרתי אליו לקבל את המחשב חזרה, אפילו במצבו הנוכחי ובכל פעם שאני מתקשר הוא מספר לי סיפורים שהוא לא מרגיש טוב ושהוא צריך לחפש וכו וכו...
חשוב לי לציין כי לאורך כל הזמן, ההתנהלות שלו לא היתה תקינה, הוא לא רשם אף פעם את הפרטים שלי, הוא לא רשם שום הצעת מחיר או הזמנת עבודה, ולא יצר שום רישום עבור העבודה.
כעת המחשב שלי תקוע אצלו ואני מעוניין להגיש תביעה כלפיו.
האם זה אפשרי?
האם יש מישהו שיכול ליעץ לי בנושא?
תודה מראש,
טל
עליך להגדיר מה אתה תובע: אם התביעה כספית בלבד- כנראה שאתה יכול להגיש את תביעתך בבית המשפט לתביעות קטנות.
אם אתה רוצה גם צו שיפוטי המחזיר לך את המחשב- עליך לפנות למסלול של תביעה רגילה- ואז כדאי שתהיה מיוצג על ידי עורך דין. בתי המשפט לתביעות קטנות אינם מוסמכים לתת "צו עשה".
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר