שלום רב
הבוקר חיפשתי עגילי יהלומים בחנויות תכשיטים. העגילים שאני מעוניינת בהם טווח מחירם הוא 2500 - 4000 , נכנסתי לחנות תכשיטים ובדקתי מה המחיר של הזוג שאני מעוניינת על מנת לקנות הכי בזול והמוכרת אמרה לי בבטחון : 1600 שח. מהשוק של המחיר הזול יצא לי מהה ??? ואז המוכרת התערערה וציינה כי המחיר כשניראה באמת שגוי והתווית של העגילים כניראה שייכים לתליון דומה לעגיל. ממה ששמעתי ישנו חוק שאם יש מחיר מותבע גם אם הנו שגוי או טעות הלקוח רשאי לקבל את המוצר במחיר הנל. ביקשתי לשוחח עם מנהל החנות והמוכרת ציינה כי אינו נמצא בארץ ואמרה לי להשאיר את הטלפון שלי והמוכר יחזור אלי. האם פעלתי נכון? האם החוק לטובתי? תודה על העזרה .
אם ישנו תג מחיר על העגילים וביקשת לקנותם- הרי על החנות לכבד ת תג המחיר. אם לא היה תג מחיר כזה- יתכן שהעובדת שגתה בצטטה מחיר לא נכון.
ללא קשר עם תשובתי לעיל- יש לשקול כל מקרה כזה בתום לב ולא ל"נסות לתפוסת מישהו במילה" בנסיבות שאינן תמות לב לחלוטין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר