החלפתי ייצוג (מסיבות מאוד מוצדקות לדעתי). החוזה עם עורך הדין שהוחלף כלל סעיף אחד בלבד וחצי עמוד - ששכר טרחתו יהיה באחוזים בלבד מהסכום שיפסק (ללא התניות, נקודות יציאה, או סייגים כלשהם).
1. האם יוכל לתבוע אותי על עבודה שהשקיע עד כה - כל עוד לא נפסק סכום בפסק הדין בתיק שבו יוצגתי על ידו ?
2. אם כן, האם ביהמ"ש בתביעה כזו מצידו צפוי להיתחשב בי ובסיבות בגינן הוחלף (מעילה באמון מתועדת, התעלמות ארוכת טווח ועוד), ובעיקר בסעיף שכר הטרחה שהוזכר לעיל - ולהתנות תשלום אליו רק כפועל יוצא של מה שיפסק בתיק שהוא כבר לא מייצג אותי בו?
עורך הדין יוכל לתבוע אותך על עבודה שהשקיע עד כה- וסביר להניח שייפסק לטובתו שכר טרחה ראוי על פי מידת השקעתו בתיק במקרה כזה. באשר לשאלתך השנייה- הנסיבות אינן מוכרות לי במידה המאפשרת תשובה (ובפורום לא נהוג לענות על שאלות של נסיבות ספציפיות) על כך יש להתייעץ עם עורך דין על פרטי המקרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר