. ב-30.8.2012 גרמתי בנהיגה שלי לתאונת דרכים בה נפגעה בקלות עוברת דרך.
2. מטעם חברת ביטוח פניתי למשרד עו"ד בנתניה בתשלום 492 ₪ - השתתפות עצמית.
3. ב-4.7.2013 - מועד דיון בבית המשפט העו"ד לא הגיע לדיון ונפסק עלי לשלם קנס בסך
1000 ₪ ושלילת רישיון ל-45 יום.
4. בשום סעד משפטי –"אמון הציבור" ומעוצה ישראלית לצרכנות סירבו לעזור לי להחזיר צדק על קנו
כי אף אחד לא רוצה להתעסק עם עורכי דין.
5. פניתי ללשכת עו"ד (ועדת אטיקה) בתל-אביב ומסרתי לשם גם פלט ממחשב של הנהלת בית המשפט שם רשום ברור שהפס"ד ניתן לי שעה וחצי אחרי תחילתו של הדיון..
6. משרד עו"ד המייצג טען כל הזמן שעו"ד המייצג איחר רק בכמה דקות. העו"ד המייצג נשבע בתצהיר שלו הייתי מכה לו הייתי יוצא במשפט זכאי. העו"ד המייצג טען שמיהרתי להתייצב בפני השופט ולכן
לא יצאתי זכאי.
7. שנה אחרי פניה ללשכת עו"ד בת"א נמסר לי שהתיק נגנז מחוסר ראיות.
שאלות:
האם אפשר והיכן לערר על החלטתה של לשכת עו"ד בלי ללכת לבית המשפט על ההחלטה לא מוצדקת מבחינתי אחרי שגם עו"ד המייצג לא היצג אל הפקיר אותי ב"שדה קרב" ואחרי זה קיבל חיפוי מעלה מלשכת עו"ד. הדבר הזה גם לא מתקבל על הדעת וגם זה שאף אחד לא רוצה להתעסק עם עורכי דין כך שהם יכולים לטעון כל דבר ללא חשש על התוצאות.
בסופו של דבר הנני מרגיש הופקר גם על ידי עו"ד שלא היצג אותו וגם ע"י לשכת עו"ד לסגרה את התיק.
הם יש אפשרות לערר על החלטת לשכת עו"ד היכן ואיך ניתן לעשות את זה אם בכלל?
ברשותי נמצא כל חומר השייך לעינין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר