תבעתי שוכר דירה שלא שילם לי שכר דירה במשך כמה חודשים ,ולפי הבנתי חזר לחו"ל( כך ראיתי בחשבון הפיסבוק שלו) והוריו גרים כאן בארץ , שלחתי את כתב התביעה לביתם והם סירבו לחתום כך שהמכתב חזר לביהמ"ש
כיון שמדובר על סכום קטן (10000) אני מבין שאין טעם לערב עו"ד ,ופניתי אליכם לקבץ יעוץ , או אם יש עו"ד שמוכן לעזור לי בזה
בתודה מראש דוד
תקנות סדר הדין האזרחי מאפשר למסור כתב בית דין לאדם בגיר החי עם הנתבע. במקרה שתיארת- בספק אם אלה פני הדברים. אתה מציין שהנתבע כנראה נמצא או מתגורר בחו"ל. תקנות סדר הדים האזרחי כוללות הוראות בדבר תחליפי המצאה ובמקרים המתאימים אף המצאה לחו"ל. הוראות אלה דורשות אישור בית המשפט. קשה לי לומר אם תביעה של 10,000 ₪ מצדיקה נקיטה באמצעים אלה- מה גם שלא ברור לי אם הדירה פנויה ומצוייה בחזקתך. בעיקרון עליך להיות מלווה בעורך דין ולתבוע מהנתבע את הוצאותיך בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
כפי שתוארתי בשאלה , רק ההורים של הנתבע מתגוררים בארץ , והוא חזר לחו"ל , כמובן שהדירה פנויה וחזרה לבעלותי , ואני מעונין שיעכלו לו את החשבון בנק שלו (כיון שמגיעים אלי מכתבים שלו מהבנק) ,עד שישלם לי את החוב
כיון שמדובר בסכום קטן אין עו"ד שיהיה מוכן ללות אותי, אם אתה מכיר אחד כזה שמוכן(סטאז"ר) אשמח אם תודיע לי על כך
בתודה מראש
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר