שלום אני הופעתי למתן עדות לפני כמה ימים ובפרוטוקול השופט פסק שאקבל 300 שח שכר על יום העבודה שהפסדתי כשהגעתי להעיד. במזכירות בית המשפט נאמר לי שמי שאמור לשלם הוא עורך הדין מטעם התביעה שהזמין אותי להעיד ושהוא לא הפקיד בשבילי כסף. זהו עורך דין שמייצג חברה שבה עבדתי. אני כבר שבוע מנסה להשיג את עורך הדין במשרדו והשארתי כמה הודעות והוא לא חוזר אליי. מה אני אמור לעשות במצב כזה שעורך הדין מתחמק מתשלום. תודה מראש
אי קיום החלטה של שופט- היא גם בזיון בית המשפט, וגם ניתנת לאכיפה בהוצאה לפועל. יש שורה של צעדים משפטיים העומדים לרשותך בדין- אך נזכור שבסכום קטן מדובר. נראה לי שמכתב התראה המופנה כם לעורך הדין וגם ללקוחו שהזמין אותך לעדות, המציין את כוונתך להגיש את הסכום לתביעה בהוצאה לפועל או נקיטת אמצעים משפטיים אחרים- תעשה את העבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
תודה רבה על תשובתך
האם היית ממליץ לפני שליחת מכתב שאנסה לדבר עם בעל משרד עורכי הדין שאצלו מועסק עורך הדין הנ"ל?
האם עליי לשלוח מכתב בעצמי או דרך עורך דין?
ואם בעצמי התוכל להמליץ על אופן ניסוח המכתב?
תודה מראש
אתה יכול לפנות בין אם בעצמך ובין עם עורך דין (שכמובן יגבה תשלום בגין הייעוץ והכתיבה).
הפורום משמש פלטפורמה לשאלות ותשובות כלליות ולא ספציפיות. אין מטרתו של הפורום לתת ייעוץ משפטי ספיציפי, אלא להקנות מידע כללי שיש לציבור הקוראים של הפורום עניין בו.
אופן ניסוחו של מכתב משפטי- הוא אחד מסוגי השירות המשפטי הניתן על ידי עורכי דין בתשלום. אם ברצונך בייעוץ מסוג זה- יהיה ה אך ראוי שתפנה לעורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר