הגשתי ועדת ערר לאחר שקיבלתי מהגן של התלמוד תורה מכתב ובו רשום שבני לא היתקבל בגלל אי התאמה לגן.קיבלתי את המיכתב בזמן חופשת פסח שלא יכולתי להגיב עליו.אחרי ריצות ותחנונים ושאלות למה לא מקבלים מזה אי התאמה מה הכוונה? הרי בנותי למדו ולומדות שם אז למה את הבן לא?! רק עכשיו המנהל של הגן נתן תשובה למפקחת של המחוז החרדי ואמר שמכיון שאיני מתלבשת צנוע .ושפעם הוצאתי את האייפון הלא כשר במסיבת גן וצילמתי וטען שעשיתי בלאגן בגן.וכל זה שקר זה ממש לא נכון שיוכיח!!!!! מעולם לא היתוכחתי עם אחת הגננות שם.כולן מכירות אותי בצורה חיובית ותמיד הייתי צנועה...
אז כרגע אמרו לי מהמחוז החרדי שזה בעיה להיכנס לגן כי איני תואמת לתקנון שלהם.ולא ניראה להם שיעשו לי ועדת ערר.אשמח לדעת אם באמת לא יכולים לקבל אותי בגלל השקרים של אותו מנהל גן?? או שחייבים לקבל עובדות? תודה
מהתיאור שלך- יש כאן שתי גרסאות העומדות אחת מול השנייה. גם לך ברור שיש תקנון, כללים ומחויבות של מפעילי הגן לעמוד בסטנדרטים מסוימים גם מול הורי התלמידים האחרים.
באשר אני מניח מראש שגרסתך נכונה עובדתית- יש לפעול כדי לגרום למערכת לקבל את העובדות שאת מתארת כאמת. הרושם הנוצר מדבריך הוא שאין נכונות מצד המערכת לעשות זאת.
ככל שהדבר חשוב לך- יהיה הדבר כנראה כרוך בטיפול משפטי (ממכתבים ועד לפנייה לערכאות)- ולכן מומלץ שתפני לעורך דין מתאים (נסי לאתר עורך דין השייך למגזר שלכם, כדי לא למשוך יותר אש כלפייך וכלפי משפחתך- אך כמובן אין הדבר הכרחי) וגם עורך דין שאינו שייך למגזר יעשה את העבודה נאמנה).
אם מסיבות כלכליות אין בכוונתכם לפנות לעורך דין פרטי- אני משוכנע שיש ביישוב שלכם יחידה לסיוע משפטי הניתן לאלה שאין ידם משגת לשלם עבור שירותים משפטיים (כגון ש.י.ל) ואת מוזמנת לפנות לשם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר