שלום,
אני מעוניינת להגיש תביעה , אך אני לא יודעת לאיזה עורך דין ובאיזה תחום לגשת.
מדובר בחברת סלולר פרטנר. נציגי החברה זייפו מסמכים והשתמשו בפרטי האשראי ומספר חשבון בנק שלי על מנת לרכוש מכשירים ורשמו אותם על שמי, בנוסף להכל גם הגשתי תלונה במשטרה , בהתחלה נאמר לי כי הם לא כל כך מתכוונים להתעסק עם העניין , אך לפני כשבועיים התקשרו אליי מהמשטרה ואמרו לי , כי מתכוונים לפתוח בחקירה נגדם.
הסיפור נמשך כבר שנה, חברת פרטנר לא הייתה מוכנה להתייחס לכל ההוכחות שלי ופשוט פנו להוצאה לפועל על מנת לגבות ממני את הכסף (מדובר על 30 אלף שקלים). כמובן שהגשתי כתב התנגדות לתביעה וכרגע אני ממתינה לביטול החוב.
אני אשמח לעצה , לאן לפנות אם אני מעוניינת להגיש תביעה כנגד חברת פרטנר
תודה
אני מבין שאת כתב ההתנגדות להוצל"פ הגשת באמצעות עורך דין. כדאי אולי להתייעץ עמו. אם אינך מיוצגת- שקלי להיות מיוצגת: זה מאד יעזור. אם יבוטל החוב- לא ברור מה בדיוק את רוצה לתבוע מפרטנר.
ככל שבסוף היום נגרם לך נזק- תוכלי לתבוע אותו- ככל שהוא ניתן להוכחה. באשר מדובר בסכום נמוך יחסית- כנראה שהנכון הוא לתבוע בבית הדין לתביעות קטנות שהוא די יעיל ועלויות הדיון בו נמוכות. את יכולה כמובן להיעזר בעורך דין כדי לנסח כתב תביעה כזה (בתביעות קטנות אינך יכולה להיות מיוצגת).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר