בעבר ענית לי לשאלה דומה, אך עתה שמתי לב כי חסרה לי החלטה 1 (מכלל ההחלטות) בדבר דלתיים סגורות לפיכך ברצוני לשאול:
רקע:
בעתירה על החלטה אחרת,
העליון נתבקש לחסות את פרטי העותר וזאת על יסוד הטענה כי התביעה בגינה הוגשה העתירה מתנהלת בדלתיים סגורות.
אלא שהעליון קבע כי בגין שלא צורפה החלטה מתאימה לטענה כי התביעה מתנהלת בדלתיים סגורות. הבקשה לחסות הפרטים לא מתקבלת.
השאלה היא:
היות שהחלטה שלגביה הוגשה העתירה לעליון כתובה על גבי דפי דלתיים סגורות קרי דפים שמודפס עליהם כרקע בגדול "דלתיים סגורות". האם ניתן להפנות תשומת לב העליון לעובדה זו, כתחליף להחלטה בדבר דלתיים סגורות שחסרה לעליון? ועל בסיס זה לבקש שוב לחסות את הפרטים המזהים של העותר?
לקבל החלטה ולהגיש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
שאלה נוספת , בהמשך לתשובותך בעבר:
רקע לשאלה:
ההליך הראשי הוא תביעה לאכ"ע.
בערעור לעליון נתבקש העליון לחסות את ההליך והעליון סרב מהטעם שלא צורפו החלטות כי ההליך הראשי חסוי.
סרוב זה של העליון התרחש לפני כשנתיים וחצי,
כעת אני רוצה לפנות שוב לעליון בבקשה חדשה להטיל חסיון הפעם עם ההחלטות המתאימות .
השאלה:
האם עליי לציין בבקשה כי בעבר בקשתי להטיל חסיון וזה נדחה בגין היעדר החלטות?. או שעדיף שבבקשה החדשה לא אציין כלל וכלל מה היה בעבר, ורק אבקש לחסות על יסוד ההחלטות?
תודה רבה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר