בית המשפט קבע לי (התובעת) דיון ליום חמישי הקרוב בבקשה לביטול פסק דין שניתן לי בהעדר הגנה מצד הנתבעת. הנתבעת הגישה בקשה לביטול פסק דין, ובה רשמה שהיא עומדת על חקירתו של השליח מטעמי שביצע לידיה את מסירת כתבי הטענות- אולם לא הגישה בקשה רשמית לזימון עדים. האם עליי להתייצב מראש עם השליח לדיון? השליח טוען שיום עבודתו עולה על בסך של 1,000 ש״ח, איך אוכל להבטיח שישולם לו הסך הנל בגין התייצבותו? תודה מראש.
אם אכן יאשר בית המשפט את הבקשה ויורה על זימון עדים- הרי שביהמ"ש יקבע הפקדת ערובה להבטחת תשלום שכר עדים: לא בטוח שהוא יקבע את הסכום שהשליח קבע- ואם ייקבע סכום נמוך יותר- זה עניין שבינך לבין השליח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
ראשית תודה. רק על מנת להבהיר, לי אין עניין בזימון העדים אלא לנתבעת. מתשובתך אני מבינה שכל עוד לא הגישה הנתבעת ( המבקשת בבקשה לביטול פסק דין) בקשה לזימון עדים, אין לי צורך כלל להביא איתי את השליח? ( למרות שבבקשה לביטול פסק דין היא ציינה כי בכוונתה לחקור את השליח?) תודה!
בית המשפט ייתן דעתו לסוגיה זאת. עם זאת את יכולה להגיב לבקשה (אם עדיין לא עבר הזמן לתגובה) ולציין בתגובתך שככל שבכוונת המבקשת לחקור את השליח יש לאשר לו 1,000 ₪ שכר עדים. בכלל יש לבחון אם יש בכלל נימוקים ברי קימא לבקשה לביטול פסק הדין- וגם על זה את יכולה עקרונית להשיג בתגובה לבקשה (ככל שזה המצב) ולבקש לחייב את הצד שכנגד בהוצאות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר