שלום,
לאחר משפט שנמשך כבר כ3 שנים בו יוצגתי ע"י עורך דין מטעם הסניגוריה הציבורית החלטתי לשכור עורך דין פרטי. אקצר את הסיבות להחלפה אך עיקרי הדברים היו יחס מזלזל מצד העורך דין (צעקות ויחס משפיל), חוסר רצון לעבוד על התיק (כולל בקשות בלתי פוסקות שלי לתגובות ובקשות בתיק ללא רצון מצידו לבצע מתירוץ של "חוסר כוח"), הטעיות (לדוגמא בקשה שביקשתי שתשלח כדחופה אך בפועל גיליתי שלא סומנה כדחופה) והודעה של הצד שכנגד במשפט שהעו"ד שמיצג אותי הינו חבר טוב שלו ושהוא עוזר לו בעצם.
לעניין, מאחר ולא חל שינוי במצבי הכלכלי החלטתי לקחת הלוואה גדולה ולשכור עורך דין שייצג אותי בכבוד. לאחר מכן העו"ד מטעם הסניגוריה הציבורית שלח בקשה לבית משפט שעקב "עבודה קשה" הוא מבקש לקבל תוספת מקסימלית לשכר שמשולם לו מטעם הסניגוריה הציבורית. שאלתי הינה כזאת, במידהו תאושר התוספת, האם יכולים לחייב אותי לשלם את התוספת הזו?
תודה מראש.
שאלתך היא עניין לייעוץ פרטני, בו יידונו כל המרכיבים הספציפיים של המקרה. אני משער שאת/ה יכול/ה לטעון במסגרת הבקשה לתוספת ולשכנע את בית המשפט שהתוספת אינה מגיעה למבקש. הרי הנך מוצג/ת ע"י עורך דין פרטי כיום: נא להיוועץ בו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר