ערב טוב
ברצוני לערער על החלטת במש שלום בתיק אזרחי.
אני מעונין בבקשה לדעת,האם כאשר אני מעונין לצטט אמירה של כב' השופט מפרוטוקול דיון,או החלטה- האם חובה עלי לצרף את הפרוטוקולים מתוכם חלצתי את הציטוטים-או שהחומר מונח לפני ארכאת הערעור-ואני יכול רקלצטט מההחלטות ?
בכבוד רב ותודה
בעקרון מערכת בתי המשפט מחוברת ל"נט המשפט" וסביר להניח שערכאת הערעור מוסמכת להיכנס לקבצי פרוטוקולי דיוני הערכאה הדיונית. עם זאת לשם הזהירות הייתי מצרף את דפי הפרוטוקול הרלוונטיים ומפנה את בית המשפט בטיעוניי למראה המקום בפרוטוקול: מס' עמוד ומספרי שורות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
שלום לך עורך דין דוניץ הנכבד,
באופן שאיננו משתמע ל 2 פנים,התעלם בית המשפט מראיות רבות הקשורות קשר ישיר ועקיף להחלטתו ,וברצוני לשאול כיצד נהוג לנהוג במקרים כגון אלה ?
האם יש לצרף שוב לערעור במחוזי את אותם המסמכים שצרפתי כבר לתצהירים השונים,או שמא אוכל להסתפק בציטוט מהם-ולהפנות למספרם כפי שסומנו ?
אני שואל,מאחר ומדובר בכמות גדולה של ראיות , כמאות מסמכים אליהם לא התייחס כלל בית המשפט.
תודה רבה לך להתייחסות,היא חשובה לי מאד להמשך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר