במהלך הליך משפטי קרן פנסיה חזרה בה מטענת ההתיישנות שטענה ולכן ההליך נמחק.
כעת הקרן טוענת שוב להתיישנות ויש להגיש תביעה חדשה לשם ערעור על טענת ההתיישנות.
השאלה היא:
האם בתביעה החדשה:
ניתן להשתמש בכתב ההגנה של הקרן מההליך המחוק, ולהציג את הודאות הקרן בכ. ההגנה מההליך המחוק, ועל יסוד הודאותיה אלה לבקש בקשות ו/או לטעון כי אין צורך לברר את העובדות שהקרן כבר הודתה בהן.?????
נדמה לי שכבר דשנו בנושא זה והערתי על ריבוי הפניות- ובכל זאת: הליך שנמחק- כאילו לא התקיים. אם ההליך נדחה- זה כאילו שניתן בו פסק דין ואין אפשרות לפתוח את זה מחדש. אני מבין מהפניות שבשל טענת ההתיישנות של הקרן פתחתם הליך משפטי: משחזרה בה הקרן מטענת ההתיישנות- החליט השופט למחוק את ההליך. כרגע חוזרת הקרן וטוענת באותו עניין טענת התיישנות- ואתם מבקשים וכנראה שבצדק, לפתוח את ההליך המשפטי מחדש. אני בהחלט סבור שניתן להשתמש בחומרים שהוגשו בתיק הקודם שנמחק- כדי לבסס את טענותיכם בתיק הנוכחי. אם מהמסכת העובדתית שונה מהמתואר בתשובתי זאת- אני שוב ממליץ לפנות לייעוץ אצל עורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
האם נהוג בתצהיר לצרף כנספחים מסמכים שנמסרו לבית הדין ולצד השני במסגרת גילוי מסמכים?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר