שלום רב,
פנייתי אליכם מתיייחסת לגבי חשבונות המים של אמא שלי.
האמת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל מרוב שאני מאד נסערת, אמא שלי גרה בביתה יחד עם אחי כלומר שני דיירים.
כל חודשיים ימים מגיעים חשבונות מים שהם בלשון המעטה הזויים, כל פעם אני ניגשת לתאגיד המים מי לוד ומלינה בפניהם שזה לא הגיוני ותמיד יש להם תשובות מוכנות מראש.
הצריכה הפרטית תמיד עומדת על 30 קוב' , לפני חודשיים זה היה 33 קוב' וכעת חשבון חדש 39 קוב'. מעבר לכך כל חודשיים יש גם הפרשי מדידה של קוב' אחד עד שני קוב ולמותר לציין שזה בניין שאין בו ועד בית כך שאין השקייה של גינות ולא שתיפת מדרגות והחשוב מכל שלפני מספר שנים התאגיד תיקן את כל הצנרת של הבניין וכל דייר שילם 1,600 ש"ח על מנת שלא יהיו מצבים של הפרשי מדידה ואכן לאחר התיקון מספר חודשים היו חשבונות ללא הפרשי מדידה אבל הסיפור שוב חוזר על עצמו כל חודשיים.
כאשר שאלתי אותם לגבי הפרשי המדידה אמרו לי שאולי יש מישהו שמחבר צינור לשעון הראשי ושותף את הרכב, לא היה ולא נברא, איך אפשר לעשות כזה דבר?
כמו כן בתקופה האחרונה התחלתי לקחת גם את הכביסה של אמא שלי ואני מכבסת אצלי כדי לחסוך במים והנה התוצאה 39 קוב' מים צריכה פרטית.
אני ממש נואשת,
אשמח מאד באם תנחו אותי מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעייה.
תודה רבה,
בתיה.
נ.ב מקווה שגם אתם מסכימים איתי שמשהו כאן לא כשורה.
עם זאת יש לזכור שהפורום נותן מענה על שאלות כלליות. לצורך קבלת ייעוץ משפטי פרטני (וזה מה שדרוש לך כאן)- הואילי נא לפנות לעורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר