שלום, שמי שרון בעלי הפרוד היה שוטר וניצל את החוק בברוטליות באישור המפכ״ל ומפקד מחוז תל אביב אהרון אקסול כיום מפקד חקירות ארצי. פשוט מצמרר. יש פה תביעת ענק נזיקית ראוי שיגיע לתקשורת ויביש את המפכ״ל ואת שר הפנים. מוכרת ומטופלת כאישה מוכה סובלת מפוסטראומה ישנו מכתב המעיד על כך מהפסיכיאטר. היה שלול רישיון נשק מ-2007 ועד שלא ישתולל בבית חולה נפש מדווח טורט דיכאונות חרדות ומה לא לא נלקח נשקו. התקרית היתה אחרי שהשוטר רצח את אשתו שני ילדיו ויתאבד. דרש מהרווחה חוקרת ילדים ודרש שהילדה תשקר ולקחו לי את הילדה. זייף את חתימתי והתיק נגנז. דאג גם שיהיה לי קלסתרון ותביעות אצבעות הייתי מוזמנת כבר למסדר זיהוי . מזלי אז עוד היינו נשואים יש לי את את צילום התלונה. כיום המופרע גימלאי מאבטח בסופר בגלל שאיתרתי אותו ברישום פלילי כי הוא השתולל בבית ניפץ לי את האייפון הפך את המזנון קילל אותי לאוזני הילדה וכמעט פרק כתף לילדה. כתבתי ספר ענק ממוסמך קורע לב שראה ״אור״ הגיע למחלקה לחקירות שוטרים והעוד היה המום ואמר ״ספר קשה לצפייה״. כאשר הגעתי לא הפסקתי לבכות התמוטטתי רעדתי הזעתי בכל זאת מרחב נסיעה מתל אביב. ובה לציון גואל ברוך שפתרנו אבל הזוועה של ה-13 לא תחלוף לעולם. השם יקום דמו ודמם של החולקים במטרת ההרס שלי. לקח בת טובים מרמת אביב והרס לה את החיים ועוד ועוד. ידי אינה משגת הונה אותי בלמעלה מ-500000 ש״ח. העורך דין שיקח את התיק בטוחני שלא יצטער כי זה יגיע עד תקשורתי. מגיע לי פיצוי והלוואי ואהיה אשת שוטר האחרונה לנשים המוכות.בברכה
פורום זה נועד לתת מענה לבאים בשערי בית המשפט ולא נועד לאיתור עורכי-דין שיטפלו בתיק כזה או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר