שלום רב
אני למדתי לפני 9 שנים (2003-2004) לימודי תואר שני במסלול ייעוץ חינוכי עם תיזה, בסוף 2004 סיימתי את חובתי לאוניברסיטה חוץ מכתיבת עבודת תיזה, עבדתי מ2003 ועד 2007 כיועצת חינוכית בתיכון ואחרי שהתחתנתי לא היה באפשרותי ללמוד לכן היה דחייה של כתיבת תיזה למרות שבשנת 2008 התחלתי לכתוב בלי להירשם לאוניברסיטה ולא סיימתי את הכתיבה.
מיוני 2013 אני מנסה לחזור למסלול הלימודים ולכתוב את התיזה לסיים או במקביל לעבור למסלול בלי תיזה ורק להשלים את כמה קורסים החסרים במסלול זה.
לצערי למרות שהועדה לתואר שני בבר אילן נתנה את הסכמתה שאלמד, המחלקה הערימו עלי את כל הקשיים האפשריים ולא הסכימו לחדש לי את הלימודים בטענה שאצלם חוק ההתיישנות זה 7 שנים ולא עשר, לאחר מלחמת העולם שעשיתי והמכתבים הרבים הסכימו לתת לי ללמוד מחדש תואר שני, זאת אומרת כל הקורסים אינם נחשבים, מדובר על 20 קורסים בערך ואני יושבת באותם קורסים למרות שיש לי בהם ציונים גבוהים ומנסה ללמוד אותם קורסים בפעם השנייה.
דבר שני שהיום לאחר שעבר חודש וחצי מהלימודים הם עדיין מרימים עלי קשיים אינם שלחו לי מכתב רשמי ואינני רשומה באופן רשמי ללימודים ועדיין אני בריצות אחרים והם בקטע לשכנע אותי לא ללמוד ושעדיף לי לעבוד ואני יושבת בקורסים סתם ככה.
בבקשה מבחינה חוקית מה זכויות שלי?
ואני אז למדתי כעולה חדשה
מעבר לענייני חוק- הרי כל מוסד לימודים נושא את התקנון והכללים שלו. מומלץ שתתייעצי באופן ספציפי- ראשית עם דיקנאט הסטודנטים של האוניברסיטה בה את לומדת, ואם אינך מקבלת מענה, יש לרכז את כל החומר (לרבות התקנונים הרלוונטיים) ולהתייעץ עם עורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
איזה סוג של עו"ד?
אשמח לדעת
ואם יש לך מישהו להמליץ לי.
תודה
רויה
כל עורך דין העוסק בתחום האזרחי ומוכן לעסוק בזה. כללי הפורום אינם מאפשרים להפנות לעורך דין מסוים (לרבות אלה הכותבים בפורום).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר