קיבלתי ציון X במבחן כאשר לדעתי בבירור המרצה פשוט "שחט" אותי עם בדיקה של שאלה מסויימת (סטודנטים אחרים קיבלו ציון הרבה יותר גבוה למרות שניתן לראות בבירור שהרמה של המבחן שלי גבוהה משלהם)
אני מרגיש בתור לקוח של המכללה מקופח שכן אני משלם כסף עבור הקורס והציון תלוי במצב הרוח של המרצה הבודק לאותו רגע ללא שום אפשרות לערער בעניין.
זאת כבר לא הפעם הראשונה שאני נתקל במצב הזה לכן אני ממש מיואש מהעניין מה ניתן לעשות?
תודה, דניאל.
זאת אינה ששאלה משפטית. בחינות והערכות ניתנות תמיד על ידי אנשים בשר ודם. גם אנחנו לא תמיד מעריכים את עצמנו באופן אובייקטיבי במיוחד השוואתית לאחרים). לגופו של עניין- אני משוכנע שבמכללה בה אתה לומד קיים תקנון המחייב גם את הסטודנטים וגם את המרצים/הנהלה. אני בטוח שישנו שם מנגנון ערעור על ציון שנקבע (ב דרך כלל ישנה הגבלה על מספר הערעורים המותרים שנדחו). על פיו יש לנהוג במקרה של ערעור על ציון. בכל מקרה אחר- הרי ישנם במכללה מוסדות מוסמכים לטפח בפניות ו/או תלונות של סטודנטים: ישנו דיקאן הסטודנטים וישנה גם אגודת הסטודנטים ובה נציגי הסטודנטים המשמשים בין היתר כגוף מקשר בין הסטודנטים למרצים/ההנהלה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר