ייצגתי את עצמי מול רשות ממשלתית .שלב ההוכחות.
הגשתי לבית משפט תצהיר, אך מעולם לא קיבלתי מצד התובע- גילוי מסמכים ותצהיר עדות ראשית.. הרשם, כאשר גיליתי וציינתי עובדה זו בדיון עצמו, הציע שאקח 2 3 דקות להביט, כדי לחקור את העד... האם הנוהל תקין? כמו כן, כאשר ביקשתי לשאול את העד על שם מסוים, היסה אותי הרשם, ב"מה זה קשור?" אין כל איזכור בפרוטוקול . אוסיף, שעד התביעה הגיע רק שעה אחרי שעת הדיון. הרשם שאל אותי אם אסכים לחכות,בטון שגורם למי שלא רגיל לחוקים לרצות... בדיעבד התברר לי שיכלתי בכלל להתנגד, ולקבוע דיון חדש... באיזה אופן מגישים קובלנה על רשם? האם זה חופף את הערעור? או ניתן לבצע זאת בנפרד? תודה
קשה לענות פרטנית על כל השאלות ששאלת- כי עובדות המקרה אינן בפנינו. הבעיה העיקרית כאן היא שבחרת לייצג את עצמך בבית המשפט: נכון, הדבר חוסך לכאורה כסף- אך היקר הוא זול והזול הוא יקר, כפי שנהג אבי המנוח לומר. אינטלקטואלית- אני בטוח שיכולת לייצג את עצמך, אך הבעיה היא שהאזרח הפשוט אינו מכיר את כל כללי הפרוצדורה והדיון והדבר הזה עומד לו לרועץ. בעיקרון- אם יש סיבה לכך, ניתן לערער על החלטת הרשם (ואם תחליטי לעשות זאת- מומלץ בחום להשתמש בשירותיו של עורך דין). בכל מקרה- ניתן כמובן להתלונן בפני הנציב לתלונות שופטים וזאת ללא קשר עם הערעור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר