שלום רב לעו"ד דמרי!
אני מודה לך מראש.
ברצוני לתבוע את המל"ל בביה"ד לעבודה ולייצג את עצמי.
השאלה:
התביעה היא ספציפית וממוקדת רק בנושא אחד ,והוא המועד הקובע לקבלת תוספת לקצבת נכות, עקב החמרה (שהוכרה בועדת עררים).
ואין לי כל טענה לגבי החלטת הועדה על דרגת הנכות שנקבעה.
האם במקרה בזה ביה"ד יכול להורות על פתיחת כל הסיפור מהתחלה,(כולל הנושא הרפואי)או שהוא רשאי להחליט רק לגבי תביעתי הממוקדת,וגם אם נציג המל"ל יבקש להחזיר את כל התביעה להחמרה מתחילתה,
ושוב הרבה תודות וסוף שבוע נעים לך
אליהו
בהי"ד דן רק בעניינים שהועלו מולו ונטענו. בית הדין אינו בעל דעה ו/או יכולת לנתח דברים שלא הועלו בפניו, אלא אם כן במהלך הערעור יעלה המל"ל איזושהי השגה ו/או ערעור משלו על עניין אחוזי הנכות (מה שיכול לקרות).
בכל מקרה שיהיה לך חג שמח ובהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
שלום לך ותודה על תשובתךשהאירה את מצבי,ברשותך אציין שכבר הגשתי תביעה בנידון, והמל"ל באמצעות עו"ד חיצוני ,הגיש כתב הגנה,ובין היתר כתב שלענין דרגת הנכות אם אני רוצה שינוי עלי לערער על החלטת הועדה,ורק אז ידונו מחדש בדרגה,דבר שאינני מעונין בו.
נראה לי שמנסים לגרור אותי להסכים ולערער על ההחלטה הרפואית, כאשר במפורש הדגשתי, שתביעתי נוגעת רק לתאריך תחולת ההחמרה ותו לא.
מקווה שלא הארכתי מדי ושבת שלום
אליהו
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר