יש לי בעייה עם סלקום במשך שנתיים וחצי הם גנבו ממני כסף ולא החזירו לאחר תיסכולים רבים החלטתי להתנתק מהם והייתי מוכנה לשלם להם את הקנס על הטלפונים למרות שהם גנבו ממני כסף כשדיברתי עם מנהל מחלקה במוקד ובנוסף עם נציגת גבייה סוכם שאני ישלם 950 ש"ח וינותק - שילמתי להם את הכסף ועשיתי ניידות לפאלפון זאת אומרת שהמס שלי נשאר אותו דבר כעבור כ כמעט חצי שנה אימי מקבלת מכתב בשמי מעו"ד על כך שהם תובעים אותי על כסף שאני חייבת למרות שקיבלתי מהם מכתב שאומר שהכל שולם ונסגר הבעיה היא כשעברתי דירה לפני חצי שנה לא לקחתי את כל המסמכים איתי ולצערי אימי זרקה את זה פניתי אליהם לשאול על מה אני חייבת כסף והם לא מוכנים להגיד לי רק להגיד לי שאני בטיפול עו"ד - לא מוכנים לתת לי חשבוניות ששולמו כלום! פניתי לעו"ד הסברתי לו את המצב הוא טען שהוא יבדוק את זה וזה יקח חוד ש ושבנתיים הוא לא ינקוט בשום הליך , לאחר שבןוע קיבלתי מכתב של התראה אחרונה והכל שוב לבית אימי - כשחזרתי לעוד לשאול למה נשלח לי מכתב הרי הוא הבטיח שהוא עוצר תהליכים עד שהוא בודק את החשבוניות כשהוא טען שהוא לא אמר כך ציינתי בפניו שהוא הוקלט והוא חזר בו - השאלה שלי מה אני אמורה לעשות במצב כזה ?? אני לא יודעת על מה אני נתבעת ? בנתיים זה צובר ריביות וסלקום לא דאגו בשום צורה למרות שיש להם את הטלפון שלי ליצור איתי קשר על חוב ורק נשלח מכתב חוב + הוצאות עו"ד על משהו ששילמתי כבר ??? אני ממש מתוסכלת מהם וצריכה עצה
מצבך אכן בעייתי, עלייך לנסות ולאתר את אמצעי התשלום שבו שילמת את חובך, ולשמור אותו. בכל מקרה עליך לפנות בכתב אל העו"ד של חברת סלקום ולהודיעו כי את דוחה את טענותיו .
בכל מקרה, לעניות דעתי תצטרכי ייצוג בעניין זה.
אשמח לעמוד לרשותך, נא אשאירי פרטייך בפורום ואחד מעו"ד בפורום ישמח לעמוד לרשותך ו/או חפשי אותי באתר זה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר