שלום רב
אני נמצא בהליך משפטי על ליקויי בניה, הוגשו תצהירים עדות ראשית , הצד שכנגד דרש למחוק מספר סעיפים מהתצהיר, מאחר וערכת הדין שלי לא הגיבה לבקשה אשרה השופטת למחוק את הסעיפים שיכולים להוותת גורם מכריע מהתביעה, מה עלי לעשות כעת לאחר שהשופטת כבר אשרה את המחיקה תודה גדי
בעת שהעברת את השאלה עדיין לא נמניתי על מנהלי הפורום. על כל פנים ראיתי את שאלתך כעת- ולמרות שזה כנראה מאוחר מבחינתך- אענה בכל זאת. ראשית אציין כי פרטי המקרה כמובן אינם ידועים לי ותשובתי היא על סמך הטקסט של השאלה. השופטת מוסמכת להורות על מחיקת סעיפים מהתצהיר: שתיקתה של עורכת דינך לבקשת הצד שכנגד למחוק את הסעיפים פורשה על ידי בית המשפט כאי התנגדות לבקשה שהיא לגיטימית על פי סדרי הדין במקרים מסוימים. בעקרון ניתן היה קודם כל לבקש מהשופטת לבטל את החלטתה (ואם הייתה נעתרת מן הסתם הייתה מטילה עליך הוצאות, משום ההליך הנוסף והמיותר שנגרם עקב היעדר תגובה לבקשה במועדים הקבועים בסדרי הדין. לבקש רשות לערער על החלטת השופטת או לעשות זאת במסגרת הערעור על התיק כולו- במידה ויוגש כזה בבוא היום (ככל שיש סיבות משפטיות טובות לעשות זאת).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר