יום אחד יצאתי למועדון בעירי כמו בכל סופש, בעודי יושב ומסיים סיגריה בפינה צדדית באחורי המועדון באזור נפרד מהאזור הראשי במועדון עם חבר, צץ מולי פקח ששואל למה אני מעשן במועדון, הפקח ביקש ממני תעודה מזהה והיה עלי את תעודת הסטודנט בכיס הקדמי אז נתתי לו אותה, הוא דיבר לא הצלחתי להבין מה הוא אמר בדיוק כי הייתי תחת השפעת אלכוהול, הוא הלך לא ידעתי אם לבוא אחריו או לא, הלכתי לבר שהיה מולי כדי לבקש כוס מים וכשחזרתי חבר שלי אמר כי הפקח הסתכל רק לרגע כשחזר והלך, כשהלכתי לבדוק מול המאבטחים של המועדון הם אמרו לי שהפקחים כבר הלכו. רציתי לדעת אם הפקח יכול לתת לי דו"ח על סמך התעודת סטודנט, האם הוא היה צריך להחתים אותי או שיהיה איתו עוד פקח עד, מה בדיוק הנוהל?
אני יודעת מדוע שאלתך מופיעה לי רק כעת היות ועבר זמן מאז שאלתך ועקב זאת שבזמנו לא הייתי מנהלת הפורום אך אענה בכל זאת, ככל שהעניין רלוונטי עדיין יש לומר, שאם לא קיבלת דוח או דבר מהפקח בנידון אני סוברת שאין מקום לחשש. בנוסף לאור תיאורך שזה לא לקח ממך כל פרטים ועצם זה, שעישנת לא במקום סגור ואסור לעישון אלא בחלל הפתוח נראה כי אין מקום לחשש.
אלינור ברגר, עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר