היי ,באוגוסט 2009 נכנסתי לדירה חדשה בתל אביב שכד היה 3075ש"ח בחוזה צויין שאם אני מעוניינת לצאת מהדירה עליי להודיע חודש מראש. כך עשיתי בתאריך 08/12/2009 הודעתי על רצוני לצאת מהדירה... יש לציין כי לא גרתי בדירה כבר מתחילת דצמבר..היא היתה ריקה.
בעל הדירה שהוא עו"ד ב01/01/2010 הפקיד צ'ק נוסף ע"ס 3075ש"ח בטענה שהוא יתקזז מולי ויחזיר את היתרה. ב15/01/2010 נחתם חוזה עם בחור חדש שנכנס לדירה. בעל הדירה טען שיש צורך לצבוע את הדירה (מיותר לציין כי לא היה צורך שכזה.) לטענתו כולל חשמל צביעת הדירה וכו אני חייבת לו עוד 700 שח. לאחר ויכוח..העדפתי להפטר ממנו ולתת את הכסף שטען.הוא הועבר עי חברה שגרה בתל אביב שכן אני לא גרה באיזור יותר.. בעל הדירה הבטיח להחזיר את הצקים..בתאריך 01/02/2010 הוא הפקיד צ'ק נוסף ע"ס 3075ש"ח הוא לא עונה לי לטלפון ומתחמק בטענה שהוא נמצא בבית משפט.. מעבר לעובדה שהצק שהוא הפקיד הכניס אותי לצרות כלכליות אני לא עובדת כרגע ומצבי הנפשי לא טוב בגלל בעיות אישיות..בעל הדירה שלי לשעבר מנצל את המצב..מה אני יכולה לעשות? לפנות למשטרה? תביעות קטנות?? בבקשה חיייבת את עזרתכם..דנה
דנה שלום, המקרה שאת מתארת חמור מאוד ויש לכך השלכות מקצועיות.
הינך צריכה להתייעץ עם עו"ד זה.
נא השאירי פרטיך המלאים בפורום ו/או חפשי אותי באתר להמשך ייעוץ.
הדף קצר מלהכיל את הייעוץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר