לפני מס' חודשים פנה אליי אדם בעל חנות נעליים בקניון חיפה שאישתו נקלעה למצב בריאותי ירוד וביקש ממני (כבעל חנויות נעליים), למסור את החנות שלו לידיי. נעניתי בחיוב גם לאור הכרותי עם האדם הזה ורציתי לעזור לו, פנינו להנהלת הקניון הם החלו לברר עליי באו לחנויות האחרות שיש ברשותי (חנויות בעלות מוניטין מזה שנים) מיותר לציין כי אין לי שום רקע שלילי , ולאחר מס' ימים אני מקבל הודעה בה נמסר לי כי אין הקניון מוכן לאשר את העיסקה בטענה שהם מחפשים חנויות מוכרות להכניס לקניון זה. אני חייב לציין כי יותר ממחצית החנויות בקניו הזה אינן מוכרות ולא שייכות לשום חברות גדולות, מה גם אני מאוד מוכר בצפון בקרב ענף זה ויש לי הצלחה לא קטנה... זה הדבר הכי הזוי ומעליב ששמעתי בחיי ונאלצתי לבטל את העיסקה הזו. לפני יומיים כשעברתי בקניון עם ילדיי אני מבחין כי נפתחה חנות נעליים לא מוכרת, חדשה ןאין לה שום רקע "מוכר". ממש מעליב לעשות אפליה כזו ואני מבקש כי תעזרו לי אני לא מוכן לאפליות כאלה, תודה מקרב לבי, אבי.
המקרה שלך מצריך הכוונה משפטית ראויה מעבר לתגובה בפורום.
עו"ד אופיר פרל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר