כב' השופטת נתנה צו מניעה הטרדה מאיימת לשתי הצדדים(שכנים) ובנוסף הוסיפה החלטה בה היא מציינת כך "מובהר למען הסר ספק, כי אני מוצאת בהתקנת המצלמות על ידי המבקש פגיעה בפרטיות והטרדה של המשיב ואני מורה למבקש להסיר את המצלמות תוך 7 ימים מהיום(יום מתן ההחלטה) ".
ישנם 2 שאלות שברצוני לשאול:
1. אם השכן לא יוריד את המצלמות תוך 7 ימים על מי עליי לפנות? האם לפנות למשטרה שהיא זאת שתוריד לו את המצלמות ?
2. המבקש שהגיש את הבקשה למתן צו הטרדה מאיימת במעמד צד אחד לא ציין בבקשה שהוא מיוצג ע"י עו"ד כלשהו וביום המשפט הגיע עם עו"ד . האם יכולתי להתנגד שייצג אותו ללא בקשה כלשהי מכב' ביהמ"ש או השופטת?
בתודה מראש
עובדיה
יש לציין כי אתמול השכן הוריד רק 3 מצלמות מתוך 4 והשאיר את החוטים של החיבורים למצלמות .
1. האם הוא צריך להוריד את החוטים שמחברים את המצלמות ?
2. יש לציין כי הצו שניתן בגין הטרדה מאיימת וכנראה שהמבקש חושב שבגלל שהצו שניתן הוא לחצי שנה אז לאחר מכן הוא יתקין את המצלמות חזרה . כפי שידוע לי ההחלטה בגין הסרת מצלמות היא קבועה האם זה נכון ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר