במשפט השלום שאני הייתי התובעת השופט פסק כך
ניתנת לנתבעים ארכה בת 60 ימים לצורך חיפוי צינור הדלוחין בקיר המערבי, על פי הוראות מהנדס הוועדה (נ/9). ככל הנתבעים לא יעשו כן, יהיו זכאים התובעים לפיצוי בסך של 2,500 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק, מהיום ועד למועד התשלום בפועל, ללא צורך בפניה נוספת לבית המשפט.
השאלה שלי היא
מה קורה אם הנתבעים עושים את העבודה לאחר 60 ימים. האם גם אז מגיע לי פיצוי או שהפיצוי הוא רק במידה ולא עושים בכלל. האם אני אמורה לעשות את זה, או שהם צריכים להעביר לי את הכסף ועדיין החובה מוטלת עליהם לעשות את מה שקבע השופט. אם העבודות בוצעו באיחור האם אני יכולה לגשת להוצאה לפועל לדרוש את הכסף למרות שהעבודה נעשתה מעבר ל60 יום
תודה
שלום
ארכה בת 60 יום התקבלה בגוף פס"ד , ובמידה ולא יעשו כן מגיע לך פיצוי בסך 2,500 ש"ח.
התנאי לקבלת הכסף הוא בכפוף לאי ביצוע העבודה ע"י הנתבעים.
בנושא איחור ביצוע , הדבר תלוי בכמות ימי האיחור , ימים ספורים לדעתי עדיין בגדר האיחור הסביר , כך לדעתי יתקבל ע"י רשם ההוצל"פ.
במידה והנתבעים לא ביצעו כלל את העבודה ו/או ביצעו את העבודה באיחור רב , יש לך את האפשרות לפנות להוצל"פ עם פס"ד ולפעול למימושו .
הערה- אם נעשתה העבודה באיחור( סביר ) אנני רואה נחיצות בפניה להוצל"פ.
יום טוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר