הבעיה אצלי שלקחתי עורך דין שרימה אותי התנהלה תביעה על ידו והיה דיון בדלתיים סגורות קראתי את הפסק דין השופטת פסקה שלא הוגש חומר רפואי והתיק נסגר השמיים נפלו עלי כי זאת היתה תקוותי היחידה והוא פשוט לקח לי אותה איך הוא עשה דבר כזה הוא קיבל ממני חוות דעת מלפני שנה לא הגיש עדויות ששלחתי בזמן האחרון הוא גם לא הגיש הוא מכחיש וטוען שהגיש הכל אבל הוא הרס את התיק האם יש לי עוד סיכוי אני מתפלל לזה
דניאל
דניאל, שלום
אני מתקשה להאמין כי יש לך פתח של תקווה בהחייאת התיק או אף בערעור עליו. בבית המשפט רואים את כל מעשי עורך הדין כאילו בוצעו על ידך, ובנסיבות ניהול התיק, דומה, כי לא הצלחת להוכיח את תביעתך.
עם זאת, ככל שאכן קיימת רשלנות של עורך הדין, קמה לך עילת תביעה נגדו באופן אישי על הנזק שנגרם, אשר בנסיבות העניין נראה כי הוא שווה למלוא סכום התביעה שהפסדת עקב הניהול הכושל.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
אז ככה העו"ד כן ערער אבל לא הגיש חוות דעת בהתחלה אלא תצהיר בלבד רשום שלא הגיש חמר עדכני אלא חוות דעת ולא נימוקים משפטיים בית המשפט ממליץ לעיין בחוות דעת שלי זאת אומרת זה הגיע לקצין תגמולים והא צריך להחליט אם זה ראיה חדשה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר