ערב טוב,
אינני בטוח שהשאלה שלי מופנית לפורום הנכון, אך בחיפוש פורום שמדבר על נושא מסוג זה ללא מצאתי מענה.
בשבת האחרונה הגעתי לחוף הסירות בהרצליה, שם נכנסתי למים בתמימותי. כשיצאתי מהמים חיכו לי פקחים של עיריית הרצליה בליווי שוטרים שלא היססו לתת לי קנס בגובה 475 ש"ח על הטעות הזו. יש לציין שהשלטים על איסור הרחצה היו ממוקמים באחורי החוף במרחק של כ30 מטר מקו המים כשפניהם למים. מי שיושב בחוף עם הפנים לים (כמו כל המתרחצים בחוף ) אין באפשרותו לראות את השילוט המתאים.
אשמח לדעת אם יש דרך לבטל את הקנס הכבד הזה. האם ללכת על הכיוון של מידת הרחמנות שלהם ( שכן אני סטודנט והקנס מהווה כחצי מהמשכורת החודשית שלי ) או על הכיוון שהעירייה לא עושה כל שבאפשרותה כדי שהמתרחץ הסביר יראה את השילוט.
תודה מראש, ניר
ניר, שלום
תליית שלטים אשר גבם מופנה אל החוף וחזיתם אל המים היא מעשה חלם, פשוטו כמשמעו.
משמעה האחד הוא, כי השלטים מיועדים לדגי הים ולא לבני אדם (דא עקא, שדגים, כידוע, אינם קוראים עברית)
עליך לדרוש את ביטול הקנס. הייתי בנוסף, מייעץ לך לשקול הגשת בקשה לאישור תביעה ייצוגית אשר תורה לעירייה להחזיר את כל הקנסות שגבתה במקום מהדגים (סליחה, מבני האדם).
בהצלחה.
עליך לדרוש את ביטול הודעת הקנס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר