אני גרה בדירה שגורה מזה 4 שנים. משולם הכל כדין. מלבד בעיות שבעלי הדירה לא נותנים לי את החשבונות לשלם. ורק רוצים לסחוט כסף במירמה. לצערי גם חוזה אין לי. כי לא קיבלתי מהתחלה קרוב ל-סוף השנה השלישית.
בעלות הבית הלכו לבית המשפט . עורך דינם בעבר זרק אותם. בגלל תיחכומים שלהם. והוא זה שנענש על כל מה שעשו. ורצו שיעשה . שזה נוגד את החוק בכלל.
הן הוציאו פסק דין אמנם חלקי מבית המשפט. ואני הגשתי בקשת רשות להתגונן. וניתנה לי האפשרות. וכל זה כשהשופט הודיע להן שלמרות שהאגרה שולמה...ההחלטה שלו....יכולה להתבטל. יש לי דיום השבוע עם עורך דין. ביום חמישי. אך ידוע לי שאפילו שנתן או יתן פסק דין. אפשרי לבקש " ביטול פסק הדין - החלטה"!!!! הוא בעצמו הסביר לי שזה אפשרי כי הלכתי אליו ללישכתו לבד. ודיברתי איתו. אך מה הפרוצדורה. ומה הן זכויותי בכל הסיפור המטורף הזה? כי אני גם ביקשתי בדיקת פוךיגרף על מנת להוכיח את חפותי. אבל מה הן זכויותי בדירה ? ומה אני אמורה לבקש מבית המשפט . בעניין כאוב זה ? כי ידוע לי שיש לי חזקה בדירה. ואין לי חוזה !
בתודה גלית ד.
אני גרה בדירה שכורה מזה 4 שנים. משולם הכל כדין. מלבד בעיות שבעלי הדירה לא נותנים לי את החשבונות לשלם. ורק רוצים לסחוט כסף במירמה. לצערי גם חוזה אין לי. כי לא קיבלתי מהתחלה קרוב ל-סוף השנה השלישית.
בעלות הבית הלכו לבית המשפט . עורך דינם בעבר זרק אותם. בגלל תיחכומים שלהם. והוא זה שנענש על כל מה שעשו. ורצו שיעשה . שזה נוגד את החוק בכלל.
הן הוציאו פסק דין אמנם חלקי מבית המשפט. ואני הגשתי בקשת רשות להתגונן. וניתנה לי האפשרות. וכל זה כשהשופט הודיע להן שלמרות שהאגרה שולמה...ההחלטה שלו....יכולה להתבטל. יש לי דיום השבוע עם עורך דין. ביום חמישי. אך ידוע לי שאפילו שנתן או יתן פסק דין. אפשרי לבקש " ביטול פסק הדין - החלטה"!!!! הוא בעצמו הסביר לי שזה אפשרי כי הלכתי אליו ללישכתו לבד. ודיברתי איתו. אך מה הפרוצדורה. ומה הן זכויותי בכל הסיפור המטורף הזה? כי אני גם ביקשתי בדיקת פוךיגרף על מנת להוכיח את חפותי. אבל מה הן זכויותי בדירה ? ומה אני אמורה לבקש מבית המשפט . בעניין כאוב זה ? כי ידוע לי שיש לי חזקה בדירה. ואין לי חוזה !
בתודה גלית ד.
גלית, שלום
לא ברור מתוך שאלתך מהו ההליך שננקט נגדך. האם הוגשה נגדך תביעה בגין תשלום חשבונות ? האם התבקש צו פינוי ?
גם לא ברור לי מהו פסק הדין החלקי שניתן.
באופן כללי ברור הוא, שעלייך לשלם את החשבונות. עם זאת, זכותך לקבל עותק מכל חשבון.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר