שלום אחי מזה שנים חי בחו"ל, לאחרונה הגיע מעקל לבית של ההורים שלי והשאיר אזהרה שתוך שבוע יבואו לעקל , מה עושים?
1. הבנתי שצריך להוציא פסק דין הצהרתי, אני תושבת רחובות, איך עושים את זה בפועל?
2. איך אני בודקת האם יש התיישנות על הדוחות הללו ? ואם נשלחו להורי מכתבים רשומים? אחי חי בחו"ל וכמובן לא קיבל מיכתב רשום או בכלל.
אודה לכם על תשובתכם המהירה.
ורד, שלום
אני מבין מפנייתך שמדובר בדוח עירייה.
הואיל והדוח רשום על שם אחיך, נראה כי אינך רשאית, בהעדר יפוי כח, לבקש מידע מהעירייה.
על מנת למנוע עיקולים בבית הורייך, עליהם לפנות מיד בבקשה למתן פסק דין הצהרתי בבית המשפט ברחובות. עליהם לצרף את תכולת המטלטין לרבות אסמכתאות על רכישתם וכן תצהיר בו הם טוענים כי כל המטלטלין הוא בבעלותם, וכי החייב אינו מתגורר בביתם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
תודה, אבל תשובה מאכזבת, לא ענית לי ולא הוספת לי שום אינפורמציה 1. יפוי כוח זה לא העניין, הורים שלי ברור שיתנו לי יפוי כוח כדי שאעזור להם. 2. שאלתי מה השלבים ולמי בדיוק אני פונה ולא קיבלתי תשובה, למי בבית משפט אני פונה, ולאיזה בית משפט? 3. נראה לך שאפשר לתת אסמכתה לרכישה של טלויזיה ישנה, או מקרר ישן? אין דין ואין דיין, נשמע אדיוטי ברמות קשות לבקש אסמכתה לרכישה! " לך תוכיח שלסבתא שלך יש גלגלים, נו באמת מה זה השטות הזאת? איזו גוזמה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר