שופטת זיפה פרוטוקול ויש לי הוכחה מוקלטת וכן בעת הזיוף התרעתי בפני השופטת על מעשיה ואף ננזפתי על ידה לא אחת וטענה שעם קבלת הפרוטוקול אוכל לטעון בפניה על השגותי, וכשבאתי למחרת בבוקר לאולמה נדשרתי לשאלה כיצד אני זוכר ועניתי לתומי שהדיון הוקלט על ידי באמצעות מכשיר הטלפון הניד השופטת ביקשה בקשה בכתב והודיעה לי שההקלטאה לא תהיה ראיה.
כשהגשתי את הבקשה נדרשתי על ידי מאבטחי בית המשפט למקום הימצאות ההקלטה וסרבתי לענות אך התברר לי שהם פעלן לבקשת השופטת.
הגשתי קבילה כנגד השופטת וכעת יש לי דיון בפניה ב5.7 ואיני יודע אם אוכל לקבל צדק מפניה.
ושאלתי ההאם כדאי לבקש פסילתה מיד בדיון הקרוב
שלום
סעיף 77א לחוק בתי המשפט קובע עילות לפסלות שופט ובין היתר אם "קיימות נסיבות שיש בהן כדי ליצור חשש ממשי למשוא פנים בניהול המשפט".
טענותיך, לכאורה, מראים חשש כזה עקב התנהלות השופטת.
עם זאת, עליך לזכור, כי בתי המשפט אינם ממהרים לפסול את עצמם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
לאחרונה בתקשורת סיפור גדול על שיפוץ פרוטוקול ולאור הפרסום הרב כנראה שהשופטת תסיים תפקידה מוקדם מהמתוכנן
המקרה שלך חמור בהרבה , הפרוטוקול הוא רק קצה הקרחון
עליך לנסות לעורר את התקשורת
אולי לפנות לראש לשכת עו"ד בתל-אביב [הוא הלוחם במקרה של השופטת המשפצת ] ולבקש כי הלשכה תצטרף אליך כ"ידיד ביהמ"ש"
לא מהנמנע כי ההחלטה כבר קימת וכל המשפט הוא פיקציה - לא נעים אך זה קורה לא מעט במקומותינו
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר