שלום.
אני נשוי פעם שנייה 15 שנה + בן נשוי בגיל 30 מהנשואים הראשונים .
מהנשואים השניים 15 שנה יש לי 2 ילדים בגיל ההתבגרות .
לאחרונה פרשתי מהעבודה לאחר 30 שנות עבודה וקיבלתי סכום כסף יפה שהכנסתי לחשבון המשותף שלנו למרות שחלק ממנו 15 שנה לא שייך לאשתי השנייה.
עד כאן לא הפריע לי דבר (כי הכנתי צוואה בה אני דואג לבני מהנשואים הראשונים ) עד שהתברר לי כי אשתי רשמה כמוטבים בכל קופות הגמל והחסכונות שיש לה מההכנסה החודשית מאז שהתחתנו את עצמה ושתי ילדנו בלבד ואותי לא הכניסה לרשימה .
כשזה נודע לי ביקשתי לעשות הסכם ממון בינינו למרות שאנחנו נשואים והיא לא הסכימה .
כמובן שהיא לא שינתה את המוטבים למרות שהסברתי לה שחלק מהכסף למרות שזו משכורת שהיא מביאה גם שלי וזה לא עזר .
מכאן אינני סומך עליה ומרגיש מרומה במיוחד שהכנסתי לחשבון המשותף את כל הכסף של כל השנים גם שלא הייתי נשוי לה .
האם יש דרך לצאת מהסיפור מבלי לגרום לסכסוך רציני ביחסים בינינו (בגלל כסף) כמו להחתים אותה שהכסף לא שלה ואם לא תרצה להוציא את הכסף בטענה שהיא לא הוגנת וכו"י ?
או אשמח לקבל הצעות אחרות , כי מה שהתברר לי לא אוכל לשנות .
תודה
ליאור שלום.
אני מניח שהמשך החיים המשותפים חשוב לכם. על כן אציע לכם כי תפנו לגישור ויפה שעה אחת קודם. אם תקבל את הסכמת רעיתך להליך זה, עשית את הצעד המשמעותי ביותר לפתרון הקונפליקט ביניכם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר