אשתי עלתה על זה שאני בוגד בה הכניסה כתב תביעה לבית דין,אני בהלם לא הייתי ער לכלום שתי שאלות דחופות
1.הכתב תביעה הוגש לי בתאריך 22.11-עד מתי אני צריך לענות על זה לא כתוב בכתב התביעה
2.אם אצליח לשכנע אותה ללכת לגישור ולגמור הכל בגישור -אז\ מצה קורה עם התביעה שלה?ואם אני צריך לעשות איזה שהם פעולות -אחרי שתסכים אז המגשר יטפל בזה או אני צריך בנוסף עו"ד שייצג אותי??
כמה בערך עולה גישור עד קבלת פסק דין על הגישור?
אם קיבלת כתב תביעה , אזקודם לכל אני ממליצה לך להייוועץ עם עורך דין, כי עליך להגיש כתב הגנה, בפרק הזמן הנקוב בהזמנה שקיבלת מבית משפט. אם לא תגיש כתב הגנה אזי אשתך תהיה זכאית לפסק דין על בסיס כתב התביעה. לשאלתך ביחס לגישור, אזי מגשר כשמו כן הוא, הוא משמש גשר הידברות בין הצדדים שעשוי להניב בסופו של הליך הגישור, הסכם בין הצדדים ללא התדיינות בבית משפט. מגשר איננו מכריע בסכסוך, הוא רק מסייע לצדדים להידבר ולהגיע להסכמות שיכול שיניבו פסק דין בהסכמה. אך כידוע , לריקוד טנגו דרושים "שניים" גם לגישור!!!!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר