שלום לפני שבוע היתי בגישור לגבי חוזה של דירה להשכרה שחתמתי עליו שלא היה תקין במועד חתימתו בגישור נאמר לי שבמקרה שלי אני עלול להפסיד בכל במצב ועדיף לי לקבל את משהו יסוכם בגישור ואת מהש ידרוש הצד השני. לפני הגישור זה הגשתי תביע מסודרת לגבי כל הטענות שלי בנוגע לחוזה שהוחתם ביני לבין בעל הדירה ומגשר הכיר את נושא היטב בכל זאת נאמר להסכים כי אחרת הייתי אמור לשלם את כל מהש היה בתביע כנגד תביע שלי הסכמתי מחוסר ידע בנושא ומלחץ השאלה האם אני יכול לערער על גישור שהתקיים וקיבל לתוקף פסק דין תודה מראש!!!!
שלום רב,
כפי שאתה מתאר את השתלשלות הענינים, ההליך הסתיים בהסכם שקיבל תוקף של פסק דין. הדרך לשנות פסק דין מסוג זה היא להגיש לבית המשפט בקשה לביטולו. במסגרת ההליך תוכל להציג את טענותיך ותצטרך לשכנע את בית המשפט מדוע יש לבטל את פסק הדין. תוכל להעלות בין היתר את טענותיך לניצול הלחץ בו היית נתון וחוסר הידע שלך בנושא.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר