גיסתי שהיא גם עורכת הדין שלי בתיק נגד משרד הביטחון דורשת סכומי כסף עבור עבודתה אך מאחר והיא עו"ד פלילית היא לא סיימה את עבודתה וברגע שהגיע קצת כסף היא דורשת לפי התנאים שהיא מכירה.
אני מכירה תנאים אחרים, שמשלמים על ייצוג בועדה ולא לפי אחוזים. היא אפילו לא בדקה זאת.
הבעיה הגדולה היא שסמכתי עליה ולא סיכמנו סכום מראש כי היא נתנה לי הרגשת " יהיה בסדר" והיא גם נשואה לאחי.
לפני כמה ימים היא שלחה את אחי לגבות את הכסף בטלפון ודרשה סכום עתק שלא תואם כלל את עבודתה. לא הבעתי את הסכמתי אך לצורך " שלום בית" ורצון טוב העברתי חצי מהסכום כאשר אמרתי כי יש לדבר על המשך ה"עיסקה".
אחי לא רוצה להיות מעורב בכך יותר ואני מבינה ללבו, אך איני יכולה להגיע להבנה מצד גיסתי.
אני נמצאת בשלבי הריון ראשונים והדבר יוצר מתחים ועליות בלחץ הדם שלי. איני רוצה להכנס בניהם אך איני יכולה גם לשתוק כאשר מנסים לקחת ממני סכום שהוא אינו פרופורציונלי לחלוטין את אופי הדברים. גם הסכום שנתתי כדי לפשר הוא מעבר לכפול מהמקובל.
מה עלי לעשות?
אובדת עיצות.
אשמח לתגובה גם לדוא"ל שלי.
מיכל שלום,
לפעמים לשאלות מורכבות יש תשובות פשוטות, ברורות וחד משמעיות. המקרה שלך הוא דוגמא טובה.
והתשובה: לכו לגישור! ויפה שעה אחת קודם.
בהצלחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר