אני ואחותי עם עורך דין משותף שהגיש גם פרוק שיתוף לנכסים עברנו גישור מול 2 משפחות של 2 אחי ז"ל על הכסף שנצבר מפטירתה של אימי. מאחר ואני חילקתי כבר בסוף 2015 את כל הכספים שהיו ברשותי וגם העברתי את הדירות חוזרת 2 המשפחות של אחי. אחותי המשיכה להחזיק 2 נכסים גם בשנת 2015 וגם ב 2016 ונכס אחד עד 12/21 . מאחר ובגישור אני והיא היינו בחבילה אחת, המגשרת אמרה שבחלוקה ביני לבינה עורך הדין שלנו יטפל.
לצערי הוא לא נותן לי פירוט מפורט על הגישור, כך שאיני יודעת איך נעשה הגישור בין אחותי ל-2 המשפחות.
אני הצטרכתי לקבל רבע מכספי 2 המשפחות ורבע מכספי אחותי שנצברו, לצערי קיבלתי רבע מכל אחת משתי המשפחות, ומאחרר ואני יודעת בדיוק כמה אחותי הכניסה לחשבון המשותף
האם עורך הדין של שתינו חייב לתת לי פירוט מפורט על הגישור שנעשה. בגדול אני מופסדת כ-190 אלף. איך אפשר לחייבו לתת פירוט של הגישור. נתן לי דף בכתב יד לא ברור ולא מפורט על כספים של אחותי שנצברו וגם לא נכון מבחינת מספר השנים שהכסף נצבר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר