עורך דין תבע אותי והשופטת הפנתה אותנו לגישור בגישור מסרתי פרטיים אישיים ומצבי הכספי הקשה עורך הדין השתמש במידע הזה והגיש נגדי הוצאה לפועל ועדיין לא הסתיים תהליך הגישור מה לעשות אני בלחץ קשה מרגיש מרומה מה עושים
החוק מקנה חיסיון להליך הגישור: הצדדים לו מנועים מלהשתמש בחומרים שנדונו סביב שולחן הגישור. אם אכן עשה עורך הדין של הצד שכנגד שימוש בחומרים אלה נגדך- הוא עבר על החוק. עליך לפנות לעורך דין שישקול לפי נסיבות המקרה המפורטות אם להגיש התנגדות לראש ההוצל"פ, להגיש בקשה לבית המשפט בו נדון התיק שלכם בעניין, להגיש תלונה לוועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין נגד עורך הדין בו מדובר- או שילוב של הנ"ל (כאמור- הכל בהתאם לנסיבות הספציפיות). חל איסור חמור להשתמש בחומרים שעלו על שולחן הגישור, או להעיד מי שהשתתף בו (לרבות המגשר). מה שכן- הייתי שוקל בנסיבות העניין להודיע על הפסקת הליך הגישור וחזרה לבית המשפט (זו זכותך).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר