עברתי הטרדה מינית במקום העבודה הוגשה תביעה שבה הוחלט לגשת לגישור בהליך הגישור הוחלט לשלם לי סכום כסף יש לציין שיש 2נתבעים ולי יש עורך דין לאחר הסכמה על הסכום נחתם ההסכם על ידי ב״כ של הנתבעים וב״כ שלי לאחר עיון בהסכם הופתעתי לגלות כי העו״ ד שלי רשם בהסכם שכר טרחה גבוה מההסכם בנינו ובהסכם נרשם הסכום של השכר טרחה סכום גבוה ממה שסוכם ללא ידעתי האם אני יכולה לשנות את הסכום בהסכם שקיבל כבר תוקף בבית משפט??? והאם העורך שכעס מאוד שעליתי על המזימה מאיים שיבטל את ההסכם ( יש לציין כי ישנו עיקול צד ג על הכספים והתנאי לשחרר את הכספים הינו על ידי ביטול העיקול שאני כרגע משיגה כסף לבטלו העורך דין שלי מאיים שיבקש מהעורכי דין של הנתבעים להעביר את הכסף ישירות למעקלים האם הוא יכול לעשות דבר כזה?? והאם אפשרי לשנות סעיף בהסכם הנ״ ל ללא אישורי???
גלית ! שאלתך ארוכה ומורכבת, אך שאלת היסוד לסוגיה שאת מעלה, הינה בראש וראשונה - מהו הסכם שכר הטרחה שסיכמת עם עו"ד?
כאשר עו"ד ולקוח מתקשרים אין החוק מחייב עריכת הסכם שכר טרחה בין הצדדים שכן הסכם בע"פ הוא הסכם לכל דבר ועניין.רצוי ומומלץ לעו"ד ליצור התקשרות בינו ובין לקוח על בסיס הסכם שכר טרחה בכתב, כך שאם מתגלעת מחלוקת או סכסוך בנושא שכר הטרחה או בנושא היקף הייצוג שסוכם ומהו השכר עבורו, אזי השאלה מהו שכר הטרחה המחייב תיפתר בהתאם למה שכתוב בחוזה בכתב אחרת יהיו שתי גירסאות ובית משפט יאלץ להכריע למי הוא מאמין או מי הביא ראיות מוצקות ואמינות לגירסתו. מכל מקום לנוכח התסבוכת העובדתית שאת מפרטת בשאלתך אני מאד ממליצה שתתיעצי עם עו"ד אחרי שיראה ויעיין בכל "הניירת" הרלבנטית ויעוץ לך באופן ענייני ופרטני על בסיס העובדות והראיות שמבססות את הגירסה שאת טוענת כנגד עו"ד שייצג אותך
גלית שלום,
עקרונית, הסכום שנפסק לטובתך במסגרת הסדר הגישור שייך לך ובכלל זה החלק שנקבע בגין שכר טרחת עורך הדין. עליך לשלם לעורך הדין את שכר הטרחה שהוסכם ביניכם. שימי לב, שקיימים הסכמים על פיהם שכר טרחת עו"ד שנפסק יהיה שייך לעורך הדין.
היות ואת נאלצת להתמודד עם סוגיות משפטיות מול עורך דינך, אין לי אלא להצטרף להמלצתה של עו"ד הרניב כי תסתייעי בייעוץ משפטי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר