לפני כחצי שנה נסעתי עם אשתי וביתי בשדרות רוטשילד בתל אביב כשפתאום ביתי שהיתה אז בת 10 חודשים והיתה חולה החלה להשתעל ולהחנק. בשל המצוקה שלה חיפשתי מיד היכן לעצור על מנת להוציא אותה מכסא הבטיחות והמקום הכי קרוב שהיה זה תחנת אוטובוס על שדרות רוטשילד.
כ-20 שניות אחרי שעצרתי ואשתי הוציאה את ביתי מכסא הבטיחות הגיע פקח חניה וסימן לי מהחלון שליד הנהג להמשיך בנסיעה. סימנתי לפקח שאני לא יכול לזוז כי הילדה מחוץ לכסא הבטיחות ושאני כבר זז אך הוא בשלו התעקש שאזוז ולכן סימנתי לו שוב שאני לא יכול לזוז. הפקח הוציא בהפגנתיות את המחשב שלו והתחיל לכתוב דוח. בינתיים ביתי חזרה לנשום כסדרה אז יצאתי אל הפקח והסברתי לו את הסיטואציה אך הוא לא שינה את דעתו ונתן לי דוח של 250 ש"ח על חנייה/עצירה בתחנת אוטובוס. מיד לאחר מכן כתבתי ערעור לעיריית תל אביב וקיבלתי תשובה שלילית. לאור זאת ביקשתי להשפט וקיבלתי זימון לחודשים הקרובים. אשמח לקבל המלצות להתנהלות בבית המשפט וטיעונים אשר יכולים לשמש אותי. יש לציין שהבאתי אישור מרופאת הילדים שהילדה היתה חולה באותם ימים. אשמח לכל עזרה ועצה. תודה
אבא יקר,
1 - ההגנה שלעניות דעתי תעמוד לך היא ״הגנת הצורך״ המוגדרת בסעיף 34 י״א בחוק העונשין.
2- עליך לשכנע את בית המשפט בהתקיימות 4 יסודות ההגנה.(יתכן כי המכתב מהרופא יוכל לחזק את טענתך).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר