שלום, אני נהג עם וותק של מעל 30 שנה, עם הרשעות מעטות (בעיקר מהירות). האירוע התרחש בסביבות 17:30בחודש דצמבר, נתפסתי מחזיר את הדיבורית הניידת שנפלה למקומה -למגן השמש בזמן שהייתי בפקק/בעצירה מלאה-כלומר לרגע עזבתי את ההגה והחזרתי את הדיבורית למקומה.
שוטר בסיור שנסע מאחורי, הורה לי לעצור ורשם לי דוח.במשפט בשלב ההוכחות, אני טענתי את האמור לעיל והשוטר העיד שהשעה היתה 15:30 והוא נסע במקביל אלי=שתי טענות שקריות, יש לי הדפסת דוח נוכחות מהעבודה שעזבתי את מקום העבודה בשעה 15:50. השלב הבא של המשפט הינו פס"ד, השופטת ציינה שעברתי עבירה. האם גם על בסיס המסמך שאני שולח לביהמ"ש יש לי סיכוי לקבל זיכוי, כי הרי ניתן לראות שעדות השוטר היתה שקרית ומגמתית.
מודה מראש לכל סיוע.
מאיר שלום,
לדבריך השוטר העיד (עפ״י הכתוב בדו״ח) כי שעת ביצוע העבירה הינה 15:30.
טענה זו לא הייתה אמורה להפתיע אותך (מפני שמעת קבלת הדו״ח לידיך ידעת זאת).
כמו כן, היה לה זמן להכין את עצמך לשלב הראיות (הוכחות) במשפט כך שהיתה בידך האפשרות להכין מבעוד מועד את דו״ח מצבת הנוכחות ממקום העבודה ולסתור את מהימנות עדות השוטר.
* כעת עליך להגיש בקשה להבאת ראייה נוספת עפ״י הקבוע בסעיף 167 בחוק סדר הדין הפלילי - ולקבל את אישור בית המשפט לכך.(תקרא את ע״פ951/80 יצחק קניר נ׳ מדנ״י).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר